romazo is kwaliteit en biedt u gegarandeerde zekerheid

Professionals in binnenzonwering, buitenzonwering, raambekleding, rolluiken en insectenhorren zijn lid van Romazo Alleen gecertificeerde zonwering-en rolluikenleveranciers zijn lid van Romazo.
Romazo is de branchevereniging van gecertificeerde zonwering-en rolluikenleveranciers.

Kwaliteit

De bedrijven die bij Romazo zijn aangesloten, staan garant voor kwaliteit. Dat ziet u terug in een eerlijk en deskundig advies, vakkundige montage, duurzaam onderhoud, professioneel personeel, een uitgebreide keuze en een uitgebreide garantie. Als u een beroep doet op een lid van Romazo weet u waar u aan toe bent.

Garantie

Bij aankoop van binnenzonwering, raambekleding, buitenzonwering, rolluiken en insectenhorren bij een specialist aangesloten bij Romazo krijgt u een kwaliteits certificaat. Die biedt u de beste garantie zwart op wit. Alle Romazo leden zijn gebonden aan deze garantie die geldt voor zowel de geïnstalleerde materialen als voor de werking ervan. U heeft daarmee recht op kosteloos herstel van de artikelen waarop deze garantie betrekking heeft. De algemene leveringsvoorwaarden en de Geschillenregeling zijn goedgekeurd door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Service

De specialisten aangesloten bij Romazo zijn zeer servicegericht, hebben het milieu hoog in het vaandel staan en leveren offertes op maat. U ervaart wat het betekent om geadviseerd te worden in een professionele en plezierig servicegerichte omgeving. Zekerheid De gegarandeerde zekerheid van een Romazo professional.

- Gegarandeerde topkwaliteit

- Romazo garantie op alle producten

- Exclusief assortiment zonwering, rolluiken en raamdecoratie producten

- Professioneel advies door gekwalificeerde medewerkers

- Montage door speciaal opgeleide medewerkers

- Service van hoog niveau; ook na de garantie periode

- Romazo bundelt de krachten van meer dan 180 professionals in Nederland

Protect Sun® Amsterdam leverancier van zonwering rolluiken raambekleding en insecten horren is deze professional en aangesloten bij Romazo.

Romazo voor uw gegarandeerde zekerheid Wij zijn bij de brancheorganisatie Romazo aangesloten


Kiest u voor paneel gordijnen van Protect Sun®.., dan kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en service.

Persoonlijk en vriendelijk advies, maken het u gemakkelijker de juiste paneelgordijnen te kiezen. Deskundig inmeten met de nieuwste digitale-laser meetapparatuur, bij u thuis of op kantoor geeft uw paneel gordijn de perfecte pasvorm. Vakkundige en stofvrije montage van de paneel gordijnen door onze eigen opgeleide monteurs, zorgen ervoor dat wij uw huis of kantoor mooi en schoon achterlaten. Bent u op zoek naar deze service, kwaliteit en scherpe prijzen, dan bent u bij Protect Sun® zonwering in Amsterdam aan het juiste adres. 

In onze actuele showroom ziet u de nieuwste paneel gordijnen collecties groot tentoongesteld en volledig werkend hangen.

Protect Sun® is officiele verkoop winkel in Amsterdam van Sunway, Verosol klasse ****, B&C, Inside Shadow Revolution, Multi Sol, Flex Colours, Zonnelux, BeCe, NR.1 hout collectie, Wood Washi, Hamstra, Unilux, Keje, Sunway Ster collectie, Heroal, Floris, Somfy, Swela, Dickson, Solero, Sunprotect, Velux, Rooflite, Roto, Fakro.